Appartementen met zorg

Uw eigen zorgappartement

Bij Residentie De Meierij huurt u een zorgappartement waarbij ook maaltijden, energiekosten en andere vaste lasten zijn inbegrepen. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer, kitchenette, slaapvertrek en ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Uw appartement is uw privédomein en reeds gestoffeerd. Het is mogelijk uw woning naar eigen smaak in te richten. U kunt bezoek ontvangen wanneer u dat maar wenst. Alle bewoners beschikken over een persoonsalarmering, zodat er wanneer nodig onmiddellijk hulp is.

Gezamenlijke ruimten

De gehele residentie is rolstoel toegankelijk en voorzien van een lift. Op de begane grond bevindt zich de ontmoetingsruimte met riant terras en uitzicht op de Aa en het park. Hier worden ook de maaltijden  geserveerd. U kunt er ook voor kiezen de maaltijden in uw eigen zorgappartement te laten serveren. In de gezamenlijke ruimte worden verschillende activiteiten georganiseerd, waarover u op de pagina activiteiten meer informatie vindt.

Gastenverblijf

Voor € 65,- per nacht (inclusief ontbijt) kunnen familie en naasten van bewoners logeren in ons gastenverblijf.

Zorgappartementen in hartje Veghel

Residentie De Meierij is gelegen in het oostelijk deel van het dorpscentrum naast rivier de Aa, waarlangs mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. de woon- en zorgvoorziening heeft 32 appartementen: 26 zorgappartementen, 5 appartementen met zorg voor echtparen en 1 gastenappartement.. Zo is er ook een zorgappartement wat past bij uw behoeften en wensen. alle verdiepingen zijn zowel toegankelijk per trap als per lift. Het gehele gebouw is voorzien van een modern brandalarmsysteem.

Voor meer informatie over de zorgappartementen kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. 

zorgappartement (nr 28 en 29)
2511 per mnd
sfeervol lof-appartement op de tweede etage
Gelijkvloers en gestoffeerd
Voorzien van badkamer en kitchenette
Zorgappartement (nr 17 en 18)
2335 per mnd
sfeervol loft-appartement op de eerste etage
Gelijkvloers en gestoffeerd
Voorzien van badkamer en kitchenette
zorgappartement (nr 22)
3434 per mnd
Prachtig appartement met twee kamers op de tweede etage
Gelijkvloers en gestoffeerd
Voorzien van badkamer en kitchenette

Overzichten

Begane grond

Appartementen eerste etage

Appartementen tweede etage