Stage lopen of ervaring op doen?

Stagiaires/leerlingen gezocht BOL 4 en BBL 4, BOL 3 en BBL 3, BOL 2 en BBL 2

Doe jij de opleiding voor Verpleegkundige, Verzorgende IG of Helpende Plus Niveau 2 en zoek je een stageplek? Voor onze nieuwe Woonzorgvoorziening Residentie De Meierij, geopend per 1 mei 2022, zoeken wij stagiaires.

De woonvoorziening beschikt over 32 zorgappartementen, een gemeenschappelijke riante eetkamer, gezellige zitkamer en activiteitenruimte.

Het zorgteam heeft aandacht voor het welzijn en de gezondheid van de bewoner en biedt de zorg met grote betrokkenheid, toewijding, flexibiliteit, incasseringsvermogen en deskundigheid. De bewoner bepaalt en deelt zijn/haar eigen dagritme in. Deze benadering van zorg en ondersteuning voeren wij in alles door zodat de bewoner optimale privacy en service ervaart. Er is 24 uur per dag zorgverlening beschikbaar. Het huis beschikt over een eigen kok die zorgt voor dagverse maaltijden.

Jij wordt begeleid door een medewerker van Residentie De Meierij die ervaring heeft met het begeleiden van leerlingen/stagiaires en daartoe bevoegd is. 

Wil je meer informatie of heb je interesse, neem contact op met Manager Zorg en Wonen via info@residentiedemeierij.nl of tel 0413757334.